EW reikte zomergeschenken uit tijdens Dag van de Schoonmaker

EW reikte zomergeschenken uit tijdens Dag van de Schoonmaker
Foto: EW

Afgelopen vrijdag 14 juni vierden we De Dag van de Schoonmaker. Ook EW Facility Services is trots op al haar schoonmaakmedewerkers en wilde deze dag hun dank uitspreken. Sinds 2016 wordt deze bijzondere dag jaarlijks gehouden om schoonmaakmedewerkers te waarderen voor hun essentiële bijdrage aan het behouden van een schoon en hygiënisch Nederland.

Op de website van EW lezen we: "Onze ruim 3500 medewerkers zorgen er iedere dag weer voor dat alle diverse locaties van onze opdrachtgevers er schoon en verzorgd uitzien. Of het nu gaat om de hotellerie, Leisure, zorginstellingen of kantoren, onze schoonmaakmedewerkers zijn bijzonder toegewijd aan hun werk. Hun inzet en vakmanschap zorgen ervoor dat elke omgeving, van luxueuze hotels en drukbezochte recreatiegebieden tot zorgvuldige zorgomgevingen en efficiënte kantoorgebouwen, stralend schoon en hygiënisch blijft. De Dag van de Schoonmaker biedt een mooie gelegenheid om stil te staan bij het belangrijke werk dat deze schoonmaaktoppers elke dag verrichten. Bedankt aan al onze schoonmakers, jullie maken echt het verschil!"

Zomergeschenken

Op de veertiende reisde het directieteam van EW door het hele land. Ze reikten persoonlijk de jaarlijkse zomergeschenken aan schoonmaakmedewerkers uit. Dit jaar was dat een vrolijke strandmat. Ook zullen de regiodirecteuren en rayonmanagers hun collega's in de dagen na De Dag van de Schoonmaker blijven verrassen. Zij doen dit door verschillende locaties te bezoeken.

Lees meer: