Nelis Company en Hotel Jansen gaan samen voor sociale impact

Nelis Company en Hotel Jansen gaan samen voor sociale impact

Klaas Bruinsma van Hotel Jansen wilde socialer ondernemen en vond de perfecte partner in Nelis Company. Het hotel, gevestigd aan de Valschermkade in Amsterdam, koos voor Nelis voor hun glasbewassing.

Bruinsma ziet de nieuwe samenwerking als een mooie kans: “We zijn er niet per se mee bezig om heel sociaal naar voren te komen in de markt. Maar we hebben wel gezegd dat we zo sociaal mogelijk willen ondernemen en dat doen we dus ook. Voor klanten en voor medewerkers. Het zou daarom een beetje gek zijn om een glazenwasbedrijf in te huren dat helemaal niet sociaal is.”

Betere wereld

Nelis is ondertussen niet allen aan de slag bij Hotel Jansen zelf. Ze doen ook de glasbewassing in hotel Blok A in het Bajeskwartier in de Bijlmer, bij Creative Valley in Utrecht en nog tal van andere locaties waar Bruinsma ze inmiddels heeft ingezet. "Klaas bewijst dat je het niet ingewikkeld hoeft te maken. Social cleaning betekent niet dat je dienstverlening niet goed hoeft te zijn. Kijk of er een klik is en hoe je samen het verschil kunt maken. Een betere wereld begint soms bij een kleine klus!"

Lees meer: