Meld je aan voor een bezoekje aan de Schoonmaak Vakdagen

Meld je aan voor een bezoekje aan de Schoonmaak Vakdagen

Na een succesvolle editie in 2023, zijn de Schoonmaak Vakdagen terug! Op 5 en 6 november 2024 wordt de beursvloer in Expo Houten weer gevuld. Dit jaar is het alweer de zesde editie van het vakevenement voor de Nederlandse en Vlaamse schoonmaakbranche.

De Schoonmaak Vakdagen is de enige vakbeurs van de lage landen, gericht op de schoonmakers. Vanaf 1 augustus 2024 kan je je nu aanmelden voor een gratis beursbezoek. En dat wil je zeker doen, want ook dit jaar staat er weer van alles op het programma, relevant voor de gehele schoonmaaksector.

Een nieuwe ervaring

De eerste vijf edities van de Schoonmaak Vakdagen waren te bezoeken van 10:00 uur tot 17:00 uur. Medewerkers en zelfstandigen kunnen dit jaar ook op dinsdagavond een bezoek brengen. De organisatie hoopt op deze manier meer bezoekers, maar ook een nieuw soort bezoeker aan te trekken: de schoonmaker zelf. Door de tijden aan te passen, hoeft er geen werk afgezegd te worden door zzp’ers en kunnen schoonmakers ook na hun werkdag nog langskomen. De Schoonmaak Vakdagen zijn op dinsdag 5 november geopend van 12:00 uur tot 21:00 uur en op woensdag 6 november van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Programma

Wat staat er op het programma? De organisatie is druk bezig met het samenstellen van een interessant kennisprogramma, bomvol activiteiten en kennis. Zo willen ze de schoonmaakprofessional op de hoogte stellen van alle actualiteiten in de markt. Ook keert de FM Next Gen-bijeenkomst terug op de dinsdagmiddag, voor het jongere publiek. Ook worden de innovaties in de branche getoond op het demoplein.

Ben je glazenwasser? Dan wil je er op woensdag bij zijn. Samen met Schoonmakend Nederland gaan ze op zoek naar de allerbeste glazenwasser van Nederland, tijdens het NK Glazenwassen. Nog meer glazenwasser nieuws: Clean Totaal en GlazenwasserApp.nl gaan een poging doen tot het wereldrecord ‘snel glazenwassen’, onder begeleiding van coureur Tom Coronel.

Meld je nu aan door hier te klikken.

Lees meer: