SC Cambuur en Effektief breiden samenwerking uit

SC Cambuur en Effektief breiden samenwerking uit

Effektief Facility Services is de nieuwe officiële schoonmaakpartner van SC Cambuur. De komende vijf jaar zijn ze verantwoordelijk voor de schoonmaak binnen het nieuwe Kooi Stadion van de Leeuwarder voetbalclub.

Met deze samenwerking intensiveert het schoonmaakbedrijf de band met SC Cambuur. Eerder werd namelijk bekendgemaakt dat zusterbedrijf Gang van Zaken zich de officiële horecapartner van de club mag noemen. Bovendien is Effektief dit seizoen de trotse rugsponsor van SC Cambuur. In de woorden van algemeen directeur van Effektief Remko Stolk: “Als landelijk opererend bedrijf hechten we veel waarde aan regionale betrokkenheid. We zijn blij dat we bij SC Cambuur iets terug kunnen doen voor de regio waar onze wortels liggen.”

Samen groeien

Ard de Graaf, algemeen directeur van SC Cambuur, benadrukt dat het goed is om te zien dat Effektief zich heeft verbonden aan SC Cambuur. “We zijn er trots op dat we in het nieuwe stadion op het gebied van schoonmaak en horeca nauw gaan samenwerken met een bedrijf dat dezelfde ambities en waarden heeft. Effektief zit al jaren in de lift en we kijken ernaar uit om de komende jaren samen door te groeien.”

Lees meer: