Mathijs Burgman neemt schoonmaakgroothandel Burgman BV volledig over

Mathijs Burgman neemt schoonmaakgroothandel Burgman BV volledig over

Burgman BV kondigt aan dat Mathijs Burgman per 1 januari 2024 alle aandelen van het familiebedrijf heeft overgenomen van Ad en Marie-Lène Burgman. Deze overname markeert een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van het bedrijf, waarbij de continuïteit van de onderneming wordt gewaarborgd en de familietraditie wordt voortgezet.

De geschiedenis van Burgman BV gaat terug naar 1992, toen Ad en Marie-Lène het bedrijf Burgman Supply BV oprichtten. De focus lag op service, kwaliteit en capaciteit. Burgman begon bescheiden vanuit de garage. Maar al snel groeide het bedrijf uit tot een betrouwbare speler in de markt met professionele Bay West toiletdispensers. Burgman Supply BV ontwikkelde zich zo tot een stabiele en gerespecteerde naam in de hygiënesector.

Strategische visie uitbouwen

Mathijs Burgman, die al jarenlang actief is binnen het bedrijf, neemt per 1 januari 2024 de leiding over. Hij zal de strategische visie van Burgman BV verder uitbouwen. Onder zijn leiding zal het bedrijf doorgaan met het leveren van hoogwaardige producten en diensten en inspelen op de veranderende behoeften van de markt. Mathijs Burgman: "Ik ben ontzettend dankbaar voor het vertrouwen dat mijn ouders in mij stellen met deze overname. Het is een eer om het werk van mijn ouders voort te zetten. Ik kijk ernaar uit om de toekomst van Burgman BV verder vorm te geven en onze positie in de markt te versterken."

Stokje overdragen

Ad en Marie-Lène Burgman: "De oprichting van Burgman Supply BV was voor ons het begin van een geweldige reis. Na vele jaren van hard werken is het voor ons een bijzonder moment om het stokje over te dragen aan Mathijs. We hebben er alle vertrouwen in dat hij het bedrijf met dezelfde passie en toewijding zal leiden. We wensen hem veel succes en zien met trots hoe hij het familiebedrijf verder zal laten groeien."

Lees meer:

Keus Schoonmaak neemt Wessels Schoonmaakdiensten over

Keus Schoonmaak neemt Wessels Schoonmaakdiensten over

Keus Schoonmaak neemt per 10 oktober 2024 de schoonmaakactiviteiten van Wessels Schoonmaakdiensten over. Door deze overname breiden ze hun werkgebied verder uit in de provincies Overijssel en Gelderland. Keus groeit met de overname tot meer dan vijfhonderd collega's.

Spectro neemt Eenzet Handelsonderneming over

Spectro neemt Eenzet Handelsonderneming over

Eenzet Handelsonderneming is gespecialiseerd in reinigings- en onderhoudsproducten voor automotive, transport en industrie. Na bijna vier decennia aan het roer te hebben gestaan, draagt de huidige directeur, Brigitte Nihot, officieel het stokje over aan Laurens, Alissa en Quintus Metternich van Spectro.

Vlnr: Esmée Ficheroux, Bart van der Sluijs, William Vlemmix, John van Hoof

Schoonmaakbedrijf CSU voornemens tot overname ICS

Schoonmaakbedrijf CSU is voornemens collega ICS over te nemen. Bij het Eindhovense bedrijf werken landelijk ruim 1300 medewerkers. De overname sluit goed aan bij de strategische keuze van CSU om naast autonome groei ook middels overnames te groeien. Waarbij ICS goed aansluit bij de marktsegmenten waarbinnen CSU graag wil groeien. De beoogde verkoop is onder voorbehoud van goedkeuring van de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

Capital Cleaning Group kondigt overname Wesco schoonmaakbedrijf aan

Capital Cleaning Group kondigt overname Wesco schoonmaakbedrijf aan

Capital Cleaning Group kondigde onlangs de overname aan van Wesco schoonmaakbedrijf, een regionaal schoonmaakbedrijf gevestigd in Eindhoven. Deze strategische acquisitie markeert de derde overname van dit jaar en onderstreept de ambitieuze groeiplannen en expansiestrategie van het schoonmaakconcern.