Keus Schoonmaak neemt Wessels Schoonmaakdiensten over

Keus Schoonmaak neemt Wessels Schoonmaakdiensten over

Keus Schoonmaak neemt per 10 oktober 2024 de schoonmaakactiviteiten van Wessels Schoonmaakdiensten over. Door deze overname breiden ze hun werkgebied verder uit in de provincies Overijssel en Gelderland. Keus groeit met de overname tot meer dan vijfhonderd collega's.

Wessels Schoonmaakdiensten heeft meer dan vijftig jaar ervaring in de regio Overijssel en biedt met ruim honderd medewerkers kwalitatieve schoonmaakdiensten aan voor diverse klanten, van kantoorpanden en scholen, tot aan zorginstellingen en industriële bedrijven. Na de overname zal Dinand Wessels, de voormalig eigenaar, betrokken blijven als vertrouwd gezicht en om zijn expertise in te blijven zetten.

Match in visie en cultuur

De overname sluit goed aan bij de ambitie van Keus om verder te groeien in de branche. Wessels Schoonmaakdiensten staat bekend om haar persoonlijke aanpak en hoge kwaliteit van dienstverlening, wat mooi aansluit bij Keus' kernwaarden: geluk, positiviteit en communicatie. Zodoende gelooft het schoonmaakbedrijf dat de samenwerking hen in staat stelt om hun klanten en medewerkers in Overijssel en Gelderland nog beter van dienst te zijn en gelukkiger te maken.

Dienstverlening versterken

De medewerkers staan voor Keus op de eerste plaats. Gelukkige medewerkers zorgen daarbij voor stabiliteit en kwaliteit. Daarom blijft het persoonlijke contact in de dienstverlening belangrijk. Het plan is dan ook de unieke culturen van beide bedrijven te omarmen en trouw te blijven aan wat hen succesvol maakt: het welzijn en geluk van hun mensen en klanten. Wessels vertelt: "Het is een mooie stap om onderdeel te worden van Keus Schoonmaak. Onze bedrijven delen dezelfde waarden en ik heb er alle vertrouwen in dat we samen de dienstverlening verder kunnen versterken, zonder dat we het persoonlijke karakter verliezen waar we zo trots op zijn.”

Groeiambities

Met de overname zet Keus een belangrijke stap in haar groeiambitie. Het doel daarbij is de inzet op de beste schoonmaakbeleving, zonder concessies te doen aan de menselijke benadering. Om zo een (werk)omgeving te creëren waar mensen de mogelijkheid krijgen om zelf (werk)geluk te ervaren. 

Lees meer:

Mathijs Burgman neemt schoonmaakgroothandel Burgman BV volledig over

Mathijs Burgman neemt schoonmaakgroothandel Burgman BV volledig over

Burgman BV kondigt aan dat Mathijs Burgman per 1 januari 2024 alle aandelen van het familiebedrijf heeft overgenomen van Ad en Marie-Lène Burgman. Deze overname markeert een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van het bedrijf, waarbij de continuïteit van de onderneming wordt gewaarborgd en de familietraditie wordt voortgezet.

Spectro neemt Eenzet Handelsonderneming over

Spectro neemt Eenzet Handelsonderneming over

Eenzet Handelsonderneming is gespecialiseerd in reinigings- en onderhoudsproducten voor automotive, transport en industrie. Na bijna vier decennia aan het roer te hebben gestaan, draagt de huidige directeur, Brigitte Nihot, officieel het stokje over aan Laurens, Alissa en Quintus Metternich van Spectro.

Vlnr: Esmée Ficheroux, Bart van der Sluijs, William Vlemmix, John van Hoof

Schoonmaakbedrijf CSU voornemens tot overname ICS

Schoonmaakbedrijf CSU is voornemens collega ICS over te nemen. Bij het Eindhovense bedrijf werken landelijk ruim 1300 medewerkers. De overname sluit goed aan bij de strategische keuze van CSU om naast autonome groei ook middels overnames te groeien. Waarbij ICS goed aansluit bij de marktsegmenten waarbinnen CSU graag wil groeien. De beoogde verkoop is onder voorbehoud van goedkeuring van de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

Capital Cleaning Group kondigt overname Wesco schoonmaakbedrijf aan

Capital Cleaning Group kondigt overname Wesco schoonmaakbedrijf aan

Capital Cleaning Group kondigde onlangs de overname aan van Wesco schoonmaakbedrijf, een regionaal schoonmaakbedrijf gevestigd in Eindhoven. Deze strategische acquisitie markeert de derde overname van dit jaar en onderstreept de ambitieuze groeiplannen en expansiestrategie van het schoonmaakconcern.