Binnenkort weer netwerken bij nieuwe editie Captains of Cleaning Connect

Binnenkort weer netwerken bij nieuwe editie Captains of Cleaning Connect

Op 27 november 2024 is het zover: de vierde editie van Captains of Cleaning Connect. Voor de vierde keer op rij komen alle Captains of Cleaning live samen in één arena. Een mooie netwerkgelegenheid voor beslissers uit de schoonmaakbranche en facility management.

In een tijdperk waarin technologische vooruitgang ons snelheid en efficiëntie belooft, dreigt één cruciale factor in de schaduw te worden gezet: de mens. Hoe stellen we de mens weer meer centraal binnen onze organisatie(s) en hoe werken we aan meer medewerkersbetrokkenheid? Dat is het thema van de volgende editie van Captains of Cleaning Connect.

Live event

Tijdens Captains of Cleaning gaat presentator Rens de Jong (bekend van o.a. BNR en RTL-Z) in gesprek met captains over veiligheid, schoonmaak en hygiëne. Inhoud en entertainment wisselen elkaar af en belangrijke vragen uit de sector worden beantwoord. Want hoe draagt ultieme hygiëne bij aan de resultaten en veiligheid binnen een bedrijf? Hoe zit het eigenlijk met duurzaamheid? En welke ontwikkelingen mag je als professional in de branche niet missen? Elk jaar host i-team Global een live editie op locatie, waar de captains zich verzamelen om terug te blikken en vooruit te kijken. Deze vind dit jaar dus plaats op 27 november en is een uitstekende plek om te netwerken met anderen uit de wereld van schoonmaak, hospitality en facility management.

Lees meer: