CSU neemt schoonmaakbedrijf Robedo Cleaning over

CSU neemt schoonmaakbedrijf Robedo Cleaning over

Schoonmaakbedrijf CSU gaat de schoonmaakactiviteiten overnemen van Robedo Cleaning uit Echt. Robedo Cleaning werkt voor 400 opdrachtgevers op 1200 werklocaties. De circa 100 medewerkers treden in dienst bij CSU.

Robedo Cleaning levert voornamelijk enkelvoudige schoonmaakdiensten met regionale dekking in Limburg. De betrokken klanten en medewerkers zijn inmiddels geïnformeerd over de overname.

Het familiebedrijf geeft aan "in CSU een gerenommeerde en gerespecteerde marktpartij te hebben gevonden met ruime ervaring in grote overnametrajecten en met voldoende borging en toekomstperspectief voor klanten en medewerkers".

Soepele overgang

CSU hecht veel waarde aan een soepele overgang voor alle medewerkers van Robedo Cleaning. Alle medewerkers gaan in lijn met de Wet Overgang Van Onderneming (WOVO) geheel over naar CSU. Bij de transitie behouden de honderd medewerkers dezelfde arbeidsvoorwaarden en rechten en plichten.

Past bij strategie CSU

“Deze overname past goed bij onze strategie", zegt , zegt Ward Kolman, Business Unit Directeur Zuid CSU. "Met onze ruime ervaring met soortgelijke overnametrajecten kunnen we activiteiten met oog voor klant en medewerkers integreren in onze bestaande organisatie. CSU investeert vooruitstrevend in digitalisering en innovatie en de persoonlijke, klantgerichte benadering heeft de hoogste prioriteit.”