ADG dienstengroep neemt TIBN over

ADG dienstengroep neemt technisch dienstverlener TIBN over. TIBN houdt zich bezig met technische vraagstukken over gebouw gebonden installaties. ADG bouwt hiermee verder aan haar brede facilitaire propositie. Voor TIBN is deze stap een kans om verder te groeien binnen ADG.

Daan Hendriks, CEO van ADG: "Met de overname van TIBN halen we een professionele installateur in huis. Hiermee versterken we onze positie in de onderhoudsmarkt. Dit past in onze bedrijfsbrede strategie om een compleet facilitair pakket aan dienstverlening te kunnen bieden aan onze klanten. TIBN heeft een vijftigjarige historie en past als familiebedrijf uitstekend binnen onze cultuur. Hun focus op duurzaamheid past ook binnen de ambities van ADG."

Ontwikkeling doorzetten

Martijn de Vries, directeur TIBN: "De afgelopen 10 jaar heeft TIBN zich onder mijn leiding ontwikkeld van een werktuigbouwkundig installateur tot een totaal technisch dienstverlener. De overname door ADG zorgt ervoor dat we deze ontwikkeling binnen een grotere organisatie kunnen doorzetten. De visie van ADG op de onderhoudsmarkt, binnen hun brede facilitaire strategie, geeft TIBN de mogelijkheid daadwerkelijk iets toe te voegen aan de onderneming. De culturele fit met ADG is belangrijk voor zowel mijzelf als voor onze medewerkers. Ook voor hen biedt deze stap nieuwe kansen." De overname is per direct effectief. Vooralsnog zal TIBN als eigen merk binnen de ADG portefeuille blijven opereren.

Lees meer:

Vlnr: Esmée Ficheroux, Bart van der Sluijs, William Vlemmix, John van Hoof

Schoonmaakbedrijf CSU voornemens tot overname ICS

Schoonmaakbedrijf CSU is voornemens collega ICS over te nemen. Bij het Eindhovense bedrijf werken landelijk ruim 1300 medewerkers. De overname sluit goed aan bij de strategische keuze van CSU om naast autonome groei ook middels overnames te groeien. Waarbij ICS goed aansluit bij de marktsegmenten waarbinnen CSU graag wil groeien. De beoogde verkoop is onder voorbehoud van goedkeuring van de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

Capital Cleaning Group kondigt overname Wesco schoonmaakbedrijf aan

Capital Cleaning Group kondigt overname Wesco schoonmaakbedrijf aan

Capital Cleaning Group kondigde onlangs de overname aan van Wesco schoonmaakbedrijf, een regionaal schoonmaakbedrijf gevestigd in Eindhoven. Deze strategische acquisitie markeert de derde overname van dit jaar en onderstreept de ambitieuze groeiplannen en expansiestrategie van het schoonmaakconcern.

Initial Nederland sluit zich aan bij TOPP

Initial Nederland sluit zich aan bij TOPP

Initial Nederland, leverancier van sanitaire voorzieningen, heeft besloten haar activiteiten omtrent sanitaire oplossingen zoals handzeepdispensers, handhygiëne, damesverbandcontainers en toiletbrilreiniging in Nederland te beëindigen. Vanaf juli 2024 heeft TOPP Nederland de sanitaire diensten (Washrooms) van Initial Nederland overgenomen.

Balans neemt Zoeteman Schoonmaak over

Balans neemt Zoeteman Schoonmaak over

Na de overname van Evon Services in mei, meldt Balans Schoonmaak opnieuw een overname. Ditmaal van Zoeteman Schoonmaak, 'het schoonmaakbedrijf voor de randstad'.