Code schoonmaak opent inschrijvingstermijn best practice awards

Code schoonmaak opent inschrijvingstermijn best practice awards

De organisatie achter de code verantwoordelijk marktgedrag schoonmaak- en glazenwassersbranche heeft de inschrijvingstermijn voor de best practice awards geopend.

Inschrijven kan tot 14 september. Claudia Cavens: "Voor de Best Practice Awards 2024 zijn wij op zoek naar voorbeelden waarbij opdrachtgevers en opdrachtnemers aantoonbaar investeren in de schoonmakers. Hoe kunnen we investeren in de schoonmaker en het werk aangenamer maken, wat zijn de mogelijkheden van hun leidinggevenden, hebben zij daardoor meer plezier in het werk? Welke investeringen heeft de werkgever gedaan om de werkzaamheden voor de schoonmaker makkelijker te maken en welke kansen biedt dit? Wat kan de opdrachtgever doen om het werk voor de schoonmaker makkelijker en plezieriger te maken en hoe verandert dit de onderlinge relaties?"

Samenwerking in driehoeksverhouding

Het draait hierbij om samenwerking in de driehoeksverhouding tussen werkgever, opdrachtgever en schoonmaker. Cavens: "Waarbij er geïnvesteerd wordt in de schoonmaker, de waardering voor het werk van de schoonmaker groter wordt en de schoonmaker zijn werk goed en met plezier uit kan voeren. Deze award is een icoon geworden in de schoonmaakbranche. En de awarduitreiking is een feestelijke bijeenkomst die je niet mag missen." Inschrijven kan via de website van de code schoonmaak.

Lees meer: