Jack Stuifbergen genomineerd voor Changemaker Award 2024

Jack Stuifbergen genomineerd voor Changemaker Award 2024

Directeur van Breedweer Facilitaire Diensten Jack Stuifbergen is genomineerd voor de Changemaker Award 2024. Een prijs voor ondernemers die op hun eigen manier het verschil maken door te focussen en door te zetten.

Zijn collega's zijn trots op de nominatie en zien het als een erkenning dat er bij Breedweer verschillende helden rondlopen, naast natuurlijk de schoonmaakhelden. Ze vertellen: "Naast bevlogen directeur van ons mooie bedrijf is Jack actief op allerlei vlakken om maar zoveel mogelijk het verschil te maken. Zo is Jack een van de drijvende krachten bij City Deal Impact Ondernemen, werkgroepvoorzitter Duurzaamheid van MKB Metropool Amsterdam en mentor bij nlgroeit."

Voorvechter systeemverandering

Ze vervolgen: "Ook is Jack een van de Baanbrekers van Social Enterprise NL die zich inzetten om systeemverandering te bewerkstelligen. En als bestuurslid van LaNSCO verbindt, ondersteunt en versterkt hij sociale coöperaties door heel Nederland. Need we say more? Zoals we bij Breedweer zeggen: 'Niet lullen maar impact maken'. Als iemand een voorvechter is van systeemverandering is het in onze ogen Jack."

Changemakers 2024

Tijdens het Changemakers event, dat dit jaar plaatsvindt op 25 september, gaan ondernemers met elkaar in gesprek om inspiratie op te doen en te verbinden. Dat doen ze in verschillende breakoutsessies en rondetafels. Uiteraard wordt de winnaar van de award ook bekend gemaakt tijdens het event.

Lees meer: