Voorinschrijving nieuwe vacaturesite schoonmaak nu open

Voorinschrijving nieuwe vacaturesite schoonmaak nu open

In september lanceert schoonmaakbranchevereniging Schoonmakend Nederland de carrièresite 'Ontdek de schoonmaak!' Het is voor het eerst dat alle werkzoekenden en alle schoonmaakvacatures op één platform samenkomen. De mogelijkheid om je alvast in te schrijven staat inmiddels live op ontdekdeschoonmaak.nl.

Op Ontdek de Schoonmaak plaats je straks eenvoudig al je schoonmaakvacatures. Werkzoekenden vinden er gemakkelijk hun weg dankzij een toegankelijke en gebruiksvriendelijke opzet. Op het moment wordt het platform nog getest om ervoor te zorgen dat alle functionaliteiten optimaal werken.

Testen

Schoonmakend Nederland wil dat het platform zo toegankelijk mogelijk is voor zowel werkzoekenden als werkgevers. Zo houden ze er rekening mee dat bedrijven hun vacatures op verschillende manieren willen aanbieden. Dat kan straks handmatig of geautomatiseerd via een API, scraping of XML-feed. Daarover ontvang je uitgebreide informatie, zodra je je hebt aangemeld.

Funda voor de schoonmaak

De website heeft geen eenzijdig doel. Natuurlijk is het idee erachter om concreet te helpen met het sneller en gerichter invullen van de ruim 15.000 vacatures die openstaan in de branche. Maar ook moet ontdekdeschoonmaak.nl het imago van de branche met de uiteenlopende werkzaamheden en de arbeidsvoorwaarden versterken. “Wat een Funda voor woningzoekenden is, moet Ontdek de Schoonmaak voor werkzoekenden worden.”

Zegt het voort

Het succes staat of valt natuurlijk met voldoende deelnemers. Bij een groot en relevant aanbod aan lokale vacatures weten werkzoekenden schoonmaakbedrijven straks goed te vinden. Waardoor ieder schoonmaakbedrijf in Nederland vanaf de lancering een direct belang heeft bij plaatsing van hun vacatureaanbod. Hoe meer deelnemers, hoe groter de aantrekkingskracht, hoe groter het beoogde succes: het snel maken van sterke matches. Daarom roept Schoonmakend Nederland alle schoonmaakwerkgevers op om zich aan te melden en het voort te zeggen. Je kunt je vrijblijvend aanmelden op het platform en ervoor zorgen dat je vacatures direct online staan bij de livegang.

Kosten

Zoals elke vacaturewebsite zal er een prijs hangen aan het plaatsen van vacatures. Die tariefstaffels maakt de branchevereniging nog bekend. Het doel is om tegen een beduidend lagere prijs per vacature dan je nu betaalt voor werving, doelgerichter matches te maken. Leden van Schoonmakend Nederland profiteren daarbij van gratis plaatsing in september en het lidmaatschap is goed voor 15 procent korting op volgende vacatureplaatsingen. De opbrengsten zullen direct geïnvesteerd worden in campagnes die het werken in schoonmaakbranche beter over het voetlicht laten komen.

Lees meer: