Nieuwe vacaturewebsite schoonmaak binnenkort live met 95 voorinschrijvers

Nieuwe vacaturewebsite schoonmaak binnenkort live met 95 voorinschrijvers

Twee september gaat de site Ontdek de Schoonmaak live. De nieuwe carrièrewebsite in de schoonmaak brengt vraag en aanbod van werk bij elkaar. Daarnaast zet de site de spotlight op het veelzijdige werk, de mogelijkheden voor ontwikkeling en doorgroeien en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Ontdekdeschoonmaak.nl gaat van start met het vacatureaanbod van maar liefst 95 voorinschrijvers. Hiermee heeft het platform voor werkzoekenden vanaf de livegang al een mooi aanbod vacatures te bieden.

Online campagnes

Tegelijkertijd met de lancering van de site, gaan ook twee online campagnes live. De campagne Schoonmaak Je Rijk interesseert jongeren voor een bijbaan in de schoonmaak. Daarnaast start een online brandingscampagne die de site bij een brede doelgroep werkzoekenden onder de aandacht moet krijgen.  

Puntjes op de i

Achter de schermen worden de laatste puntjes op de i gezet. De 95 early birds die zich al hebben aangemeld, kunnen ongeveer een week voor livegang hun vacatures uploaden. Zij ontvangen hierover volgende week informatie. Vanaf 2 september 2024 is de site voor iedereen beschikbaar. Wil je ook meedoen? Meld je dan voor de livegang nog aan om te profiteren van gratis plaatsingen in de maand september.

Lees meer: