Schoonmakend Nederland maakt prijzen nieuwe vacaturewebsite voor de schoonmaak bekend

Schoonmakend Nederland maakt prijzen nieuwe vacaturewebsite voor de schoonmaak bekend

Onlangs kondigde Schoonmakend Nederland de lancering van hun nieuwe vacatureplatform voor de schoonmaak Ontdek de Schoonmaak aan. Ondertussen is ook bekend wat de prijzen voor vacatureplaatsing zullen zijn.

"We hebben onderzocht wat voor kosten bedrijven nu maken aan platformen als Indeed en het is gelukt om een sterk concurrerend aanbod te maken. Met aanvullend nog 15 procent korting voor leden van Schoonmakend Nederland", aldus de branchevereniging.

Goed om te weten 

  • In september worden de vacatures direct uitgebreid gepromoot, dus als je een van de eerste bent, betekent dat maximale zichtbaarheid. Heb je je nog niet ingeschreven? Dat kan nog steeds.
  • De laatste twee weken van augustus krijg je als eerste in Nederland toegang tot het platform om vacatures te plaatsen. Twee weken later kondigt Schoonmakend Nederland de livegang voor iedereen aan.
  • Het afhandelen van sollicitaties doe je zelf. ontdekdeschoonmaak.nl verwijst kandidaten door naar jouw site en eigen contactgegevens. Schoonmakend Nederland 'zit er niet tussen'.
  • De maand september adverteer je gratis, ongeacht het aantal vacatures

Prijzen

Het platform hanteert een prijs per vacature, per maand. Eens per maand betaal je (via automatische incasso) voor het maximum aantal vacatures dat je de afgelopen maand tegelijkertijd online had staan. Een maand geen vacatures online? Dan geen kosten. Heb je meerdere vacatures online? Dan profiteer je van een staffelkorting.

Meer dan 20 vacatures

Heb je veel vacatures? En heb je geen tijd of zin die vacatures straks handmatig op ontdekdeschoonmaak.nl te plaatsen? Dan kun je ze laten importeren. De webbouwer biedt de mogelijkheid om je vacatures automatisch te koppelen en voortaan automatisch te synchroniseren. Dat kost eenmalig 1500 euro en daarna 12,50 euro per maand. Als je hierin geïnteresseerd bent, dan kun je een e-mail sturen naar info@ontdekdeschoonmaak.nl, waarbij je laat weten met wie ze wanneer contact kunnen opnemen.

Inschrijven

Al 80 bedrijven hebben zich ingeschreven, samen goed voor meer dan 2000 vacatures. Heb je je nog niet ingeschreven, maar wil je dat wel? Hoe sneller je reageert, hoe groter de kans dat het lukt om je vacatures al vóór september te importeren. Zo profiteer je optimaal van de maand gratis adverteren. Aanmelden doe je via het formulier op ontdekdeschoonmaak.nl.

Lees meer: