Ontdek de schoonmaak biedt langer gratis vacatures aan

Ontdek de schoonmaak biedt langer gratis vacatures aan

Vroege vogels die voor de livegang hun vacatures uploadden op het nieuwe vacatureplatform voor de schoonmaak Ontdek de Schoonmaak, konden rekenen op een maand gratis adverteren. Het platform heeft nu besloten vervolg te geven aan 'september gratis'.

Vanaf nu ontvangen nieuwe deelnemers een proefperiode van twee weken. Dat betekent dat alle vacatures die je in die twee weken plaatst, per geplaatste vacature dertig dagen gratis zijn. Pas bij verlenging van een vacature na dertig dagen worden ze in de maand daaropvolgend afgerekend. Plus een mooie bijkomstigheid voor de vroege vogels die al deelnemen: álle vacatures die je in de tweede helft van september plaatst, zijn ook nog eens dertig dagen gratis.

Nu instappen

Op deze manier beloont het platform haar deelnemers vanaf het eerste uur, doordat hun proefperiode langer is. Maar daarnaast stimuleren ze nieuwe deelnemers om ontdekdeschoonmaak.nl te testen en te kijken wat het hen kan brengen. Daarbij geeft Schoonmakend Nederland aan dat dit het moment is om in te stappen. Met twee campagnes stimuleren ze namelijk zoveel mogelijk bezoek naar de website te komen.

Mooie resultaten

Het nieuwe platform ging begin september live en in de eerste twee weken zijn al mooie resultaten geboekt. Zo gaan de bezoekersaantallen richting de 2000 per dag, tellen ze 40 deelnemende bedrijven en zijn de 1500 vacatures in zicht. De eerste reacties zijn ook positief: “In de eerste week hebben we 24 procent meer sollicitanten ontvangen dan gewoonlijk”, "We zien dat het werkt", "Van de acht sollicitanten, hebben we er twee al in dienst!". Natuurlijk hoopt Schoonmakend Nederland dat zoveel mogelijk bedrijven zich aansluiten, want hoe completer het aanbod, hoe meer verkeer en hoe beter de matches.

Verbeteringen

Om de website zo goed en toegankelijk mogelijk te maken, is het platform voortdurend bezig om feedback van de gebruikers te verwerken. Ze horen dan ook graag van de deelnemers hoe het gaat en waar ze tegenaan lopen. Aan de hand daarvan kunnen verbeteringen worden doorgevoerd. Zo zijn al verbeteringen aangebracht in het sorteeralgoritme, heeft de kaartfunctie een eigen plek gekregen, is de website nu beter te lezen op mobiele schermen en zijn de ontwikkelaars bezig met het aanleggen van een wensenlijst voor in de toekomst.

Lees meer: