Vliegende start voor vacatureplatform Ontdek de Schoonmaak

Vliegende start voor vacatureplatform Ontdek de Schoonmaak

Op 2 september ging de nieuwe vacaturewebsite voor de schoonmaak ontdekdeschoonmaak.nl live. En het begin was goed. Met 1266 vacatures, dertig deelnemende bedrijven en duizend bezoekers per dag in de eerste dagen.

Dat de website live is, betekent niet dat het team erachter nu stil kan zitten. In de eerste week hebben ze al veel ontdekt dat nog verbeterd kon worden. Dat hebben ze direct opgepakt.

  • De zoek-op-kaart-functie is verplaatst naar een eigen pagina, waardoor de vacatureresultaten sneller laden.
  • Aanmaken van een account is vereenvoudigd.
  • Tal van kleine bugs zijn verholpen.

Let op! Gebruik je zakelijke bankrekening

Omdat Schoonmakend Nederland de kosten zo laag mogelijk wil houden, hebben ze zo veel mogelijk geautomatiseerd. Onder meer de facturering van de advertentiekosten. Hiervoor moet je een Mollie-stap doorlopen. Een aantal bedrijven is zo enthousiast aan de slag gegaan dat ze bij betaling van die initiële 0,01 euro voor de incasso een privérekeningnummer hebben gebruikt. Ze hebben een manier ontwikkeld om dit aan te passen. Meld dan dat je het rekeningnummer wilt aanpassen, dan wordt je eerste rekeningnummer geannuleerd en kom je na inlog weer terecht op de Mollie-afrekenpagina.

Krachten bundelen

"Dat werkgevers in de schoonmaak de krachten bundelen om er samen beter van te worden, is strategisch superslim. Door op één plek al het schoonmaakwerk samen te brengen, worden wij online dé expert in schoonmaak. Iedereen op zoek naar werk in schoonmaak komt zo automatisch bij Ontdek de Schoonmaak uit. Dit betekent voor werkgevers kwalitatief betere sollicitanten”, reageert Boudewijn Trompert, Senior Recruitment Marketeer bij Facilicom Group.

Lees meer: