'Wat een Uitvinding' sensatie sluit aan bij SchoonGarant

'Wat een Uitvinding' sensatie sluit aan bij SchoonGarant

Na een jaar SchoonGarant en na onlangs de zestigste aansluiting, sluit nog een bijzonder bedrijf zich aan bij het keurmerk. Het gaat om het bedrijf van Michael van der Weide, dat eind 2023 in korte tijd bekend werd na het programma 'Wat een Uitvinding!'.

Op SBS6 presenteerde Van der Weide zijn badkamercoating, een innovatie die kon rekenen op complimenten van de Rotterdamse Poetsqueen (Charo Walop) en Gordon Heuckeroth. Met name de complimenten van de poetsqueen (225K volgers op Instagram) gaven Van der Weide als ondernemer de wind in de zeilen.

Duraver

Inmiddels heeft Van der Weide zijn bedrijf voortgezet onder de naam Duraver en timmert het team van de ondernemer vanuit Zwolle aan de weg. Ze maakten op de Schoonmaak Vakdagen van 2023 kennis met SchoonGarant. Daarop besloten ze zich aan te sluiten bij het platform en Keurmerk.

Inspectie succesvol

Thom van de Brug voerde de inspectie uit op 15 juli 2024. En met succes, want Duraver sluit aan bij het platform en Keurmerk dat inmiddels koerst naar 65 aangesloten bedrijven. Het SchoonGarant platform is dan ook verheugd melding te mogen doen van deze bijzondere aansluiting.

Lees meer: