Zestigste bedrijf sluit aan bij Keurmerk SchoonGarant

Zestigste bedrijf sluit aan bij Keurmerk SchoonGarant

Net voor haar éénjarig lustrum heeft SchoonGarant haar zestigste Keurmerkhouder mogen verwelkomen. De mijlpaal werd compleet gemaakt door Alséén Schoonmaak en Facilitaire diensten, een mkb dienstverlener met vestigingen in het Limburgse Nuth en Zuid-Hollandse Hellevoetsluis.

Vanuit veelzijdigheid gaf haar oprichter, mevrouw Simons, de naam Alséén aan haar schoonmaakorganisatie: alles in één. Vanaf de ochtendgloren in 2017 groeide de dienstverlener dan ook in rap tempo uit naar een mkb’er van formaat met meerdere vestigingen. Met expertise van reguliere tot specialistische schoonmaak ziet de dienstverlener haar portfolio inmiddels verder uitgroeien met mooie opdrachtgevers die de wind in de zeilen zetten.

Gedurende een intensieve tijdspanne werden door directie en team voorbereidingen aan de dag gelegd voor de inspectie. Niet op korte termijn, maar in stabiel tempo werd werk gemaakt van uitstekende bewijsvoering. Alséén Schoonmaak en Facilitaire diensten gaat de boeken in als 60e SchoonGarant organisatie.

De Toetsing vond plaats over de volgende thema’s:

  1. Uitstraling & imago
  2. Betrouwbaar bedrijf
  3. Financiële zekerheid
  4. Kwaliteit in uitvoering
  5. Vakbekwaam personeel
  6. Werken aan eerlijke arbeid
  7. Inzet voor Milieu & MVO
Diane van Dijk-Loois, algemeen directeur CSU

Diane van Dijk-Loois nieuwe algemeen directeur CSU

Schoonmaakbedrijf CSU benoemt Diane van Dijk-Loois tot algemeen directeur. Van Dijk is momenteel commercieel directeur van CSU en maakt per 1 oktober 2024 de stap naar de eindverantwoordelijke positie binnen het directieteam.

Alies ten Have (CSU): "Wij staan onze mensen altijd bij"

Alies ten Have (CSU): "Wij staan onze mensen altijd bij"

HR directeur bij CSU Alies ten Have werd geïnterviewd door het Brabants Dagblad naar aanleiding van haar toetreding tot de Raad van Bestuur van het schoonmaakconcern. "Met de toevoeging van portefeuille HR aan de Raad van Bestuur onderstrepen we onze verantwoordelijkheid voor onze 28.000 medewerkers én hun gezinnen. Ik denk dat dit een belangrijk signaal is richting andere bedrijven, zeker in onze sector waarin krappe marges en efficiëntie de boventoon voeren. In de sector is de neiging om de prijs centraal te zetten. Wij zetten liever de mens voorop."

Tenderoverzicht week 6 (donderdag 8 februari)

Tenderoverzicht week 6 (donderdag 8 februari)

Service Management publiceert elke donderdag het tenderoverzicht. Dat is het laatste nieuws over openstaande en gegunde schoonmaakaanbestedingen via TenderNed.

Moderna groeit verder onder de vleugels van Elis

Moderna groeit verder onder de vleugels van Elis

Moderna Textielservice gaat over in handen van ELIS. De overname biedt kansen voor verdere uitbreiding en innovatie, geeft de directie van Moderna aan. "Samen met het huidige team en klanten streven we naar groei op de bestaande locatie. Deze overname versterkt Elis in de markt en opent de deur naar nieuwe mogelijkheden."