Wecovi steunt mkb-branchevereniging SIEV als sponsor

Wecovi steunt mkb-branchevereniging SIEV als sponsor

Wecovi BV is vanaf 1 augustus trotse sponsor van de mkb-branchevereniging Schoonmaken is een Vak (SIEV). Tijdens een uitgebreid gesprek tussen Henk Toering en Paul Fok werd deze samenwerking beklonken.

Paul Fok, voorzitter van SIEV, licht toe: "Wecovi richt zich sterk op chemievrij reinigen met behulp van goede hulpmaterialen en behandeld water. Geen zeep betekent geen vervuiling via restwater en verlaging van de CO2-uitstoot, doordat er geen zeep meer met de auto hoeft te worden vervoerd." Een bekend nieuw product van Wecovi is de bubbleflush, en ook de Tersanosystemen, waarbij ter plaatse ozonwater wordt gecreëerd door water met elektriciteit te behandelen, zijn succesvol getest door SIEV. "Het geheel zorgt dat methodefouten via zeepresten onbestaand zijn geworden. Onze externe VSR-keuringen liepen in sanitaire ruimten opeens altijd positief,” aldus Fok. “Het is een topsysteem.”

Duurzaamheid en efficiëntie

Water is de basis van iedere reiniging, maar het wordt steeds schaarser. SIEV gelooft sterk in producten die het gebruik van zeep beperken en het waterverbruik verminderen, door middel van doseer- en spraysystemen. Met de juiste hulpmiddelen, zoals microvezel en reinigingsmachines, en een gedegen instructie, kan een significante verandering worden bereikt. Onder de sponsoren van SIEV zijn diverse producten en oplossingen gericht op duurzaamheid in de reinigingsbranche. Wecovi voegt zich nu bij deze groep met hun innovatieve en milieuvriendelijke producten.

Lees meer: