Hago Zorg wordt Vebego Zorgservice

Hago Zorg wordt Vebego Zorgservice

Hago Zorg kondigt aan dat ze per 1 januari 2025 gaan opereren onder hun nieuwe naam: Vebego Zorgservice. Deze naamsverandering gaat gepaard met een frisse uitstraling en een duidelijke positionering, gericht op duurzame innovatie en een bredere inzet binnen de zorg.

Hago Zorg, onderdeel van het familiebedrijf Vebego, zet hiermee een belangrijke stap in de richting van de strategische ambitie die Vebego in 2021 lanceerde. Destijds introduceerde Vebego een nieuwe identiteit, met een uniform logo dat binnen drie jaar door alle bedrijven binnen de groep gebruikt zou gaan worden.

Eén herkenbaar merk

Met de overgang naar Vebego Zorgservice volgt Hago Zorg deze ambitieuze planning. Ze voegen zich in de rij van Vebego-bedrijven die onder één herkenbaar merk opereren. Deze samenvoeging en vernieuwde stijl zijn ontworpen om de herkenbaarheid als één merk te versterken en zodoende een grotere maatschappelijke impact te realiseren.

Toekomstgerichte visie

De transformatie van Hago Zorg naar Vebego Zorgservice weerspiegelt een toekomstgerichte visie, waarbij duurzame innovatie centraal staat. De verandering is meer dan alleen de buitenkant. Het symboliseert een verbreding van de dienstverlening en een toewijding aan het leveren van hoogwaardige zorg.

Eén familie, één merk

De overgang naar Vebego Zorgservice is een logisch vervolg op de ingezette koers van Vebego om als één familiebedrijf met een eenduidige merkidentiteit naar buiten te treden. Deze gezamenlijke merkidentiteit maakt het mogelijk om de krachten te bundelen en gezamenlijk meer impact te realiseren binnen de zorgsector. Vanaf 1 januari zal de nieuwe naam en huisstijl van Vebego Zorgservice zichtbaar zijn in alle communicatie-uitingen van het bedrijf. Dit omvat onder andere de website, sociale media, bedrijfsvoertuigen en uniformen.

Lees meer:

Schoonmaak in de zorg meer dan alleen schoonmaak

Schoonmaak in de zorg meer dan alleen schoonmaak

Zo kopt het Financieel Dagblad. In het artikel laten ze zien dat schoonmakers in de zorg op dagelijkse basis zorgmedewerkers en cliënten helpen en dat dat er 'gewoon' bij hoort. In de zorg is ongeveer de helft van de schoonmaak uitbesteed. Dat betekent schoonmakers van een schoonmaakbedrijf echt onderdeel worden van de zorg.

Hago Zorg maakt OK's schoon: "een écht hectische omgeving waar geen uur hetzelfde is"

Hago Zorg maakt OK's schoon: "een écht hectische omgeving waar geen uur hetzelfde is"

Een operatiekamer schoonmaken, kan letterlijk van levensbelang zijn. Een taak die extreme precisie vraagt en alleen uitgevoerd mag worden door gecertificeerd personeel. Edwin Kuijpers, klantmanager Hago Zorg in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven, weet hier alles van. "Werken op de OK afdeling betekent werken in een écht hectische, dynamische omgeving waar geen dag, wat zeg ik uur, hetzelfde is."

Doe inspiratie op tijdens de Zorg & facility 2024  

Doe inspiratie op tijdens de Zorg & facility 2024

Zorgorganisaties staan voor een enorme uitdaging. Met steeds minder mensen en budget de juiste zorg leveren aan patiënten en cliënten. En dan ook nog eens zo efficiënt, persoonsgericht én duurzaam mogelijk. Op 9, 10 en 11 april vindt de Zorg & facility 2024 plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Deze beurs geeft inspiratie en informatie om zo goed mogelijk met deze uitdagingen om te kunnen gaan.

Wat betekent Rijnlands organiseren voor schoonmaakmedewerkers?

Wat betekent Rijnlands organiseren voor schoonmaakmedewerkers?

In de gezondheidszorg is het essentieel om constant te streven naar verbeteringen die niet alleen de kwaliteit van zorg verhogen, maar ook de tevredenheid van medewerkers bevorderen. Een benadering die hierbij steeds meer aandacht krijgt, is het concept van Rijnlands Organiseren. Maar wat houdt het in en hoe het kan worden toegepast voor facilitaire medewerkers in de zorg?