FNV Schoonmaak organiseert vragenuurtje voor werknemers in de schoonmaakbranche

FNV Schoonmaak organiseert vragenuurtje voor werknemers in de schoonmaakbranche
<p>‘Circulair inkopen is mogelijk, maar ik ben er inmiddels wel achtergekomen dat er meer bij komt kijken dan je eigenlijk denkt.’</p>

Heb je vragen over je loon, je werkrooster, of de toepassing van de cao in de schoonmaakbranche? Hoor je van collega's dat zij ook twijfels hebben over deze zaken? FNV Schoonmaak biedt nu een uitgelezen kans om al jouw vragen te stellen tijdens een speciaal vragenuurtje.

Je hoeft geen afspraak te maken om langs te komen op het vragenuurtje. Vakbondsleden van FNV Schoonmaak, die goed op de hoogte zijn van de cao schoonmaak, zullen al jouw vragen zo goed mogelijk proberen  te beantwoorden. Ze kijken samen met jou of je werkgever de cao-afspraken correct naleeft. Mocht je persoonlijke hulp of verdere ondersteuning nodig hebben, dan helpen de vakbondsleden je verder door je in contact te brengen met andere experts binnen de FNV.

Locaties

Er zijn een aantal FNV-locaties waar je kan langskomen voor al je vragen:

Of je nu vragen hebt over je loon, je werktijden, of gewoon wilt weten of alles volgens de cao verloopt, dit vragenuurtje is dé gelegenheid om antwoorden te krijgen. Mis deze kans niet om je vragen te stellen en ervoor te zorgen dat je rechten als werknemer worden gerespecteerd!

Lees meer: