Capital Cleaning Group kondigt overname Wesco schoonmaakbedrijf aan

Capital Cleaning Group kondigt overname Wesco schoonmaakbedrijf aan

Capital Cleaning Group kondigde onlangs de overname aan van Wesco schoonmaakbedrijf, een regionaal schoonmaakbedrijf gevestigd in Eindhoven. Deze strategische acquisitie markeert de derde overname van dit jaar en onderstreept de ambitieuze groeiplannen en expansiestrategie van het schoonmaakconcern.

Met de overname van Wesco schoonmaakbedrijf breidt Capital Cleaning haar aanwezigheid in de regio Eindhoven verder uit. Wesco schoonmaakbedrijf heeft een solide reputatie opgebouwd dankzij haar toegewijde service en hoge klanttevredenheid. Deze overname stelt Capital zo in staat de dienstverlening verder te optimaliseren en een nog breder scala aan schoonmaakoplossingen aan te bieden aan hun klanten.

Naadloos

Peter Kram, CEO Capital Cleaning Group: "We zijn verheugd om Wesco schoonmaakbedrijf te verwelkomen in de Capital Cleaning Groupfamilie. Deze overname stelt ons in staat om onze aanwezigheid te versterken en onze klanten een nog breder scala aan hoogwaardige schoonmaakdiensten te bieden. Deze overname past naadloos in onze overnamestrategie. Het stelt ons in staat om onze klanten in de regio Eindhoven nog beter van dienst te zijn. Wesco schoonmaakbedrijf haar sterke lokale aanwezigheid en reputatie voor kwaliteit zullen een waardevolle aanvulling zijn op ons portfolio."

Geweldige kans

Wim van Wessel, directeur Wesco schoonmaakbedrijf: "De overname door Capital Cleaning Group is een geweldige kans voor Wesco schoonmaakbedrijf om verder te groeien en onze klanten nog beter van dienst te zijn. We zijn trots op wat we hebben bereikt. En we zijn ervan overtuigd dat Capital Cleaning Group de juiste partner is om onze waarden en kwaliteit voort te zetten." Wesco schoonmaakbedrijf haar huidige operaties en personeel zullen worden geïntegreerd in de structuur van Capital Cleaning Group. De nadruk blijft daarbij liggen op het handhaven van de hoge kwaliteitsstandaarden en de klantgerichte benadering waar beide bedrijven om bekend staan.

Lees meer: