Dirkzwager kiest voor EW Facility Services als schoonmaakpartner

Dirkzwager kiest voor EW Facility Services als schoonmaakpartner
Vlnr: Dave Vos (EW), Rob Janse (EW), Armand Luitwieler (SMC), Adrienne Segeren (Dirkzwager), Ilze de Vries (EW), Brenda de Krosse (EW)

Advocatenbureau Dirkzwager heeft na een offertetraject, begeleid door schoonmaakadviesbureau SMC Group, besloten om een samenwerking te starten met EW Facility Services als haar schoonmaakdienstverlener.

Zowel Dirkzwager als EW kijken uit naar een samenwerking gebaseerd op kwaliteit, continuïteit en vertrouwen.

Gezamenlijke en duurzame toekomst

Met de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst, richten EW en Dirkzwager zich op een gezamenlijke en duurzame toekomst. De samenwerking stelt Dirkzwager in staat om zich te concentreren op haar kernactiviteiten, terwijl EW zorgt voor een resultaatgerichte, hoogkwalitatieve schoonmaak en glasbewassing. De schoonmaakdienstverlener heeft daarbij extra aandacht voor een verzorgde en representatieve uitstraling van de locaties van Dirkzwager, waardoor wordt gezorgd voor een prettige werk- en verblijfssfeer voor zowel de medewerkers als de gasten van het advocatenkantoor.

Uitgebreide ervaring hospitality

Dankzij de uitgebreide ervaring in de hotelsector weet EW precies hoe ze aan de hoge verwachtingen van Dirkzwager kunnen voldoen. EW’s ervaren rayonmanager neemt samen met de objectleider de aansturing van het schoonmaakteam op zich. Zij zijn tevens het directe aanspreekpunt voor de dienstverlening bij Dirkzwager op locatie, zodat ze snel kunnen inspelen op specifieke wensen of behoeften.

Lees meer: