EW Facility Services blij met Diergaarde Blijdorp als nieuwe klant

EW Facility Services blij met Diergaarde Blijdorp als nieuwe klant
Vlnr: Stef den Boer (CONTRAST), Sheila Harpal (EW), Natasja Schipper (Diergaarde Blijdorp), Bianca Groenendijk (Diergaarde Blijdorp), Matthijs Bergers (fCONTRAST), Rutger Verstegen (EW), Richard van der Pot (EW), Erik Zevenbergen (Diergaarde Blijdorp), Dave Vos (EW), Janneke Verkerk (EW) en Ann Lampo (Diergaarde Blijdorp).

Het Rotterdamse Diergaarde Blijdorp kiest voor EW Facility Services als nieuwe schoonmaakdienstverlener. EW is erg blij met deze nieuwe klant, waar ze hun visie op hospitality en innovatie optimaal kunnen benutten.

De schoonmaakdienstverlener levert bij Blijdorp hoogkwalitatieve schoonmaak met veel aandacht voor gastvrijheid en een flexibele dienstverlening die volledig is afgestemd op de dynamiek van de dierentuin.

Dierbaar Schoon

Het schoonmaakconcept van EW voor Blijdorp, genaamd Dierbaar Schoon, is ontwikkeld vanuit waardering en begrip voor de unieke locatie. De verdieping tijdens het offertetraject resulteerde in een op maat gemaakt schoonmaakconcept waarin veiligheid, duurzaamheid, gastvrijheid, goed werkgeverschap, partnerschap en de beleving van de bezoekers, de dieren en de medewerkers centraal staan. Dit wordt door Erik Zevenbergen, Directeur van Blijdorp, ook zo ervaren: "Wij zijn blij dat Blijdorp en EW gaan samenwerken. Een duurzaam en innovatief partnerschap, waarbij we weten wat we aan elkaar hebben en hoe we op elkaar kunnen bouwen.”

Data ondersteund schoonmaken

Bij Blijdorp zet EW data ondersteund schoonmaken in. In dit geval door het inzetten van sensoren in de toiletgroepen. De data die de schoonmaakdienstverlener hiermee verzamelt, ondersteunt de schoonmaakmedewerkers bij hun werkzaamheden. Hierdoor kunnen zij hun werk effectiever en efficiënter uitvoeren, waardoor zij hun unieke vaardigheden op het gebied van gastvrijheid nog meer kunnen inzetten. Deze dataondersteunde manier van werken doet EW in samenwerking met Tork.

Lees meer: