Balans neemt Zoeteman Schoonmaak over

Balans neemt Zoeteman Schoonmaak over

Na de overname van Evon Services in mei, meldt Balans Schoonmaak opnieuw een overname. Ditmaal van Zoeteman Schoonmaak, 'het schoonmaakbedrijf voor de randstad'.

“Met trots willen wij wederom fantastisch nieuws delen! Onlangs heeft Achint Atwal een akkoord bereikt met Zoeteman Schoonmaak", zo laat het schoonmaakbedrijf weten. "Met deze overname zetten wij weer een stap voorwaarts in het realiseren van de doelen van 2024 en de ambitie naar de toekomst; meedoen met de top in schoonmakend Nederland. Met de uitbreiding van ons team en onze sterke focus op kwaliteit krijgt de ambitie steeds meer vorm. Wij danken Cees Leys voor het gestelde vertrouwen en zullen ervoor zorgen dat bestaande relaties in minstens net zulke goede handen zijn.”

Lees meer:

Vlnr: Esmée Ficheroux, Bart van der Sluijs, William Vlemmix, John van Hoof

Schoonmaakbedrijf CSU voornemens tot overname ICS

Schoonmaakbedrijf CSU is voornemens collega ICS over te nemen. Bij het Eindhovense bedrijf werken landelijk ruim 1300 medewerkers. De overname sluit goed aan bij de strategische keuze van CSU om naast autonome groei ook middels overnames te groeien. Waarbij ICS goed aansluit bij de marktsegmenten waarbinnen CSU graag wil groeien. De beoogde verkoop is onder voorbehoud van goedkeuring van de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

Capital Cleaning Group kondigt overname Wesco schoonmaakbedrijf aan

Capital Cleaning Group kondigt overname Wesco schoonmaakbedrijf aan

Capital Cleaning Group kondigde onlangs de overname aan van Wesco schoonmaakbedrijf, een regionaal schoonmaakbedrijf gevestigd in Eindhoven. Deze strategische acquisitie markeert de derde overname van dit jaar en onderstreept de ambitieuze groeiplannen en expansiestrategie van het schoonmaakconcern.

Initial Nederland sluit zich aan bij TOPP

Initial Nederland sluit zich aan bij TOPP

Initial Nederland, leverancier van sanitaire voorzieningen, heeft besloten haar activiteiten omtrent sanitaire oplossingen zoals handzeepdispensers, handhygiëne, damesverbandcontainers en toiletbrilreiniging in Nederland te beëindigen. Vanaf juli 2024 heeft TOPP Nederland de sanitaire diensten (Washrooms) van Initial Nederland overgenomen.

ADG dienstengroep neemt TIBN over

ADG dienstengroep neemt technisch dienstverlener TIBN over. TIBN houdt zich bezig met technische vraagstukken over gebouw gebonden installaties. ADG bouwt hiermee verder aan haar brede facilitaire propositie. Voor TIBN is deze stap een kans om verder te groeien binnen ADG.