Geslaagde editie Dag van de Schoonmaker bij Gom

Geslaagde editie Dag van de Schoonmaker bij Gom
Foto: Gom

Op 14 juni was het de Dag van de Schoonmaker. Veel bedrijven pakten uit om hun medewerkers extra in het zonnetje te zetten en zo ook Gom.

De schoonmaakmedewerkers van Gom zijn niet zomaar helden, maar echte Gom-helden, aldus het schoonmaakbedrijf. “Dag in, dag uit zorgen zij met hun collega’s voor een schone omgeving bij onze opdrachtgevers. En daarom zetten wij hen vandaag in het zonnetje!” Niet alleen de directe leidinggevenden, maar ook de directieleden en andere collega’s zijn door het hele land gegaan om veel van de Gom medewerkers te bedanken. Waardering werd uitgesproken, lekkernijen gegeten en cadeautjes uitgedeeld.

Respect, aandacht en waardering

Negen jaar geleden is het de Dag van de Schoonmaker begonnen en opgepakt door de schoonmaakbranche, iets wat Gom van harte ondersteunt. “Schoonmaakmedewerkers verdienen respect, aandacht en waardering; zij zijn het die de branche maken.” Dit jaar vierden wel meer dan 200 bedrijven deze dag. Op de website van Gom laat de organisatie zien dat het een geslaagde dag was aan de hand van een foto-impressie.

Lees meer: