DJM Bedrijfsdiensten opent nieuwe vestiging in Hengelo

DJM Bedrijfsdiensten opent nieuwe vestiging in Hengelo

DJM Bedrijfsdiensten, een schoonmaakorganisatie met wortels in Deventer, breidt haar activiteiten uit met de opening van een nieuwe vestiging in Hengelo. Dit wordt de vierde vestiging van het bedrijf, naast de locaties in Deventer, Raalte en Cuijk. De uitbreiding naar Twente is een logische keuze voor DJM Bedrijfsdiensten, die zien dat deze regio volop kansen biedt voor verdere groei.

Stanley ter Wal, directeur van DJM Bedrijfsdiensten, licht de keuze toe: "Momenteel bedienen wij al veel klanten in Twente en wonen ook een aantal van onze leidinggevenden in deze streek.” Tot nu toe was Raalte hun uitvalsbasis, maar DJM Bedrijfsdiensten streeft er altijd naar om dichtbij de opdrachtgevers te zitten. “Bovendien is er erg veel beweging op de schoonmaakmarkt geweest in deze regio en is er een zeer vruchtbare bodem om verder te groeien voor een regionaal georiënteerde organisatie,” aldus Ter Wal.

Twentse mentaliteit

De Twentse mentaliteit, met haar nadruk op noaberschap en een no-nonsense aanpak, past perfect bij de manier waarop DJM Bedrijfsdiensten samenwerkt met zowel opdrachtgevers als vakmensen, vindt Ter Wal.

DJM Bedrijfsdiensten richt zich voornamelijk op klanten binnen het MKB, onderwijs, zorg en vastgoedsector. Met de nieuwe vestiging in Hengelo, gelegen aan de Amarilstraat 21-5, kan het bedrijf haar diensten nog beter afstemmen op de behoeften van de opdrachtgevers in de regio Twente. De vestiging is per 1 september 2024 officieel geopend.

Lees meer: