Kärcher introduceert nieuwe accu tapijtborstelstofzuiger

Kärcher introduceert nieuwe accu tapijtborstelstofzuiger

Kärcher lanceert de CV 30/2 Bp Adv, de nieuwe accu-aangedreven tapijtborstelstofzuiger voor professionele gebruikers. Het toestel is geschikt voor het diep en moeiteloos reinigen van tapijten en harde vloeren in verschillende ruimtes van onder andere hotels, restaurants, winkels of openbare gebouwen.

Het flexibele oppervlakmondstuk van de nieuwe stofzuiger maakt ook het schoonmaken op kasten en andere oppervlakken boven het hoofd mogelijk. De tapijtborstelstofzuiger wordt aangedreven met behulp van een 36 volt oplaadbare accu en maakt deel uit van het Kärcher Battery Universe platform. Daarbij beschikt het apparaat over automatische vloerdetectie, een zelfreinigende werking en een plat ontwerp.

Snoerloos

De nieuwe CV 30/2 is volgens de producent eenvoudig in gebruik. Zo is hij snoerloos, waardoor je verschillende ruimtes kunt schoonmaken zonder dat je van stopcontact moet wisselen. Dat komt de efficiëntie van het werk ten goede. De accu-aangedreven tapijtborstelstofzuiger herkent daarbij de oppervlakken waarop hij werkt en past zijn zuigkracht daarop automatisch aan. Hierdoor kan hij zowel tapijten als harde vloeren effectief reinigen. De reinigingsmodus kun je daarbij zelf aanpassen aan de vervuiling van de vloer. De walsborstel van de stofzuiger reinigt tapijtvezels grondig en verwijdert hardnekkig vuil. Met behulp van een oppervlaktezuigmond als accessoire kun je ook moeilijk bereikbare plaatsen en hoeken goed schoonmaken. En je komt gemakkelijk onder laag meubilair, zoals rekken, banken of bedden, door het platte ontwerp.  

Optioneel HEPA 14 filter

De accu-aangedreven tapijtborstelstofzuiger is optioneel verkrijgbaar met een HEPA 14 filter dat de lucht filtert op verontreiniging, waaronder virusdeeltjes. Deze filtering is vooral nuttig voor faciliteiten als hotels, verzorgingstehuizen en kinderdagverblijven, aangezien zij aan bijzonder strenge reinigingsnormen moeten voldoen. Een indicatielampje geeft aan wanneer het filter vol is en vervangen moet worden. Ook de oplaadbare accu vertelt de schoonmaker van alles. Doordat de integratie met Real Time Technology krijgt de medewerker informatie over de resterende gebruiksduur via het display van het apparaat. Als hij of zij grote oppervlakken moet schoonmaken, dan kun je een verwisselbare accu gebruiken. Ten slotte beschikt de stofzuiger over een voetschakelaar die haren die vast zijn komen te zitten in de borstel automatisch verwijdert en opzuigt. Je hoeft de borstel dus niet meer handmatig te reinigen na gebruik, waardoor extra gereedschap voor het reinigen overbodig is.

Kärcher Battery Universe

De nieuwe stofzuiger maat dus deel uit van het Kärcher Battery Universe. Dat bestaat uit twee accuplatforms met een voortdurend groeiend aantal apparaten, variërend van hogedrukreinigers tot bladblazers en multifunctionele stofzuigers. Zowel de 18-volt accu's als de 36-volt accu's zijn verkrijgbaar in verschillende vermogens voor een breed scala aan toepassingen. En de oplaadbare accu's zijn compatibel met alle Kärcher-apparaten van dezelfde spanningsklasse, ongeacht of ze behoren tot het Home & Garden of Professional assortiment. Alle oplaadbare accu's van Kärcher beschikken daarbij over een Lcd-display met Real Time Technology, dat de resterende capaciteit van de accu en ook de loop- en oplaadtijd in minuten weergeeft. De behuizing van de accu's zijn schokbestendig en stof- en waterdicht volgens de beschermingsklasse IPX5 en de intelligente celbewaking biedt bescherming tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading.

Lees meer: