FMNextGen en Jong Schoonmakend Nederland organiseren event voor jongeren in schoonmaak

FMNextGen en Jong Schoonmakend Nederland organiseren event voor jongeren in schoonmaak

Voor het eerst in de schoonmaakgeschiedenis organiseren de twee jongerenplatforms FMNextGen en Jong Schoonmakend Nederland samen een event voor hun leden. Op 3 oktober vindt op H20 Campus in Purmerend een mooi programma voor jongeren in de schoonmaaksector plaats.

“We brengen de jongeren samen op een unieke locatie met een boeiend programma. In een setting als het bekende College Tour bevraagt mijn collega Ilse Vanhijfte ondernemers Maddy Goossens en Dirk Tuip. Deelnemers kunnen hun vragen van tevoren indienen. Zo weten we zeker dat zij waardevolle inzichten krijgen”, licht Rick van der Gaag van Jong Schoonmakend Nederland het programma toe.

Virtueel racen

Na de College Tour is er tijd voor ontspanning. “De H20 Campus is een e-sports en gaming locatie, waar de deelnemers virtueel kunnen racen. Uiteraard zorgen wij voor een hapje en een drankje tijdens het netwerken daarna”, vertelt Esther van der Lelie, initiatiefnemer van FMNextGen. “Hoe leuk is het om gelijkgestemden te spreken en ook onderling tips uit te wisselen? We hopen op een groot aantal aanmeldingen.”

Gasten

Maddy Goossens was tussen 1975 en 2008 DGA van Goossens Wonen&Slapen. Samen met zijn broer heeft hij dit bedrijf laten uitgroeien tot een top-3-bedrijf in de meubeldetailhandel van Nederland. Als DGA was Maddy vooral actief met de taken die bij een CFO horen. Na zijn vertrek bij Goossens Wonen&Slapen is hij gestart met zijn bedrijf onder de naam Vast&Goed. Maddy Goossens heeft veel ervaring en kennis van bedrijfsoverdrachten en de kracht van familie met de bijbehorende emotionele aspecten binnen bedrijven.

Dirk Tuip was aanvoerder van één van de beste handbalteams die Nederland ooit heeft gehad: KRAS/Volendam. Vanwege een ernstige schouderblessure kwam een einde aan de topsportperiode. Hij was twee jaar marketingmanager bij ‘meester’ Johan Cruijff bij het Johan Cruyff Institute. De afgelopen tien jaar is hij ondernemer/oprichter van verschillende bedrijven, zoals online marketingbureau Schurq en verticaal saas-softwarebedrijf FacilityApps. Daarbij stond hij aan de basis van het bouwen van een ecosysteem voor e-sports, gaming en creatieve tech: H20. H20 Esports Campus Amsterdam moet het nationale trainingscentrum worden voor getalenteerde gamers en tech-minded mensen.

Praktische zaken event

Het evenement op 3 oktober is gratis voor leden van Jong Schoonmaken Nederland en FMNextGen. Ook niet-leden zijn uiteraard welkom. Het programma ziet er als volgt uit:

  • Ontvangst: 16.00 uur
  • Start College Tour: 16.30 uur
  • Virtueel racen: 18.00 uur
  • Netwerkborrel: 18.00 – 19.30 uur

Aanmelden doe je via het aanmeldformulier.

Lees meer: