CSU is finalist voor award Diversiteit in Bedrijf 2024  

CSU is finalist voor award Diversiteit in Bedrijf 2024  

CSU is op 1 oktober een van de drie finalisten voor de award Diversiteit in Bedrijf van de Sociaal-Economische Raad (SER). De award gaat eens per twee jaar naar het meest vernieuwende, overdraagbare en effectieve initiatief voor diversiteit en inclusiviteit op de werkvloer. De andere finalisten zijn Amsterdam UMC en IKEA.

1 oktober is het Diversity Day. De onofficiële nationale feestdag waarop we de inzet voor diversiteit en inclusie op de werkvloer vieren. Op die dag houdt de SER een online kick-off evenement, waarbij ook de winnaar van de award bekend wordt gemaakt. 

Financieel Fris

Met Financieel Fris, onderdeel van Fris in je Werk, helpt CSU haar medewerkers en hun gezinnen om financieel gezond te blijven. Het schoonmaakbedrijf geeft ze de tools en kennis die ze nodig hebben om hun geldzaken beter te beheren, schulden onder controle te houden en financiële stress te verminderen. Denk bijvoorbeeld aan de WerkUrenBerekenaar, budgetcoaching en bespaartips. Zo wil CSU eraan bijdragen iedereen volop kan meedoen in de maatschappij. Ook vinden ze belangrijk dat financiële onderwerpen binnen de organisatie bespreekbaar zijn. Het bedrijf wil een cultuur creëren waarin mensen openlijk over hun financiële zorgen kunnen praten, zonder zich te hoeven schamen. 

Lees meer: