ATALIAN zet zich in voor basisvaardigheden online gebruik

ATALIAN zet zich in voor basisvaardigheden online gebruik

Veel mensen hebben moeite met lezen, schrijven, rekenen en digitale vaardigheden, waardoor ze belangrijke kansen missen. Facilitair dienstverlener ATALIAN zet zich in voor dit probleem en wil een inclusieve werkomgeving creëren met een positieve impact op de maatschappij.

Luc Kok en Daan Tellman van ATALIAN organiseren daarom samen met Stichting Lezen en Schrijven cursussen om de lees- en schrijfvaardigheden van medewerkers te verbeteren. Dit vergroot hun zelfvertrouwen. Dankzij steun van brancheorganisaties en provinciale initiatieven heeft ATALIAN een sterke basis om basisvaardigheden en digitale kennis aan te pakken.

taalwerkt.nl

ATALIAN pakt een gebrek aan basisvaardigheden actief aan door:

  • hun samenwerking met Stichting Lezen en Schrijven, waarbij ze cursussen die de lees- en schrijfvaardigheden van medewerkers verbeteren organiseren;
  • het creëren van een veilige omgeving, waarin medewerkers hun zwakheden kunnen tonen en hulp kunnen vragen. Dat helpt om het taboe rond een gebrek aan basisvaardigheden te doorbreken;
  • te investeren in medewerkers met verbeterde basisvaardigheden, wat verhogend werkt op de productiviteit, motivatie en tevredenheid, het verloop vermindert en de algehele efficiëntie en effectiviteit van ATALIAN verhoogt. Dit leidt tot een sterkere teamdynamiek, betere samenwerking, hogere kwaliteit van dienstverlening en meer klanttevredenheid. En draagt zo bij aan een positieve bedrijfscultuur en reputatie.

Meer weten over het verbeteren van basisvaardigheden? Bezoek taalwerkt.nl voor tips en tools of verwijs medewerkers naar een lokaal Taalhuis voor ondersteuning.

Lees meer: