SIEV neemt volgend jaar geen deel aan verkiezing Schoonmaker van het Jaar

SIEV neemt volgend jaar geen deel aan verkiezing Schoonmaker van het Jaar

SIEV zal in 2025 niet deelnemen aan de Verkiezing Schoonmaker van het Jaar. Dit standpunt moest de branchevereniging helaas mededelen aan de initiatiefnemers.

"Met hun tomeloze positieve energie wisten ze een leuk evenement dit jaar bij i-team Global te organiseren. En kwam er ook een mooie winnaar op het podium”, aldus het SIEV-bestuur. “Leveranciers en brancheverenigingen ondersteunen de organisatie met geld en dan is het goed om als geldschieter ook je eigen doelen te stellen en te meten. Want natuurlijk is sociaal gedrag meer dan normaal, maar dan kunnen we vrij snel ons geld uitgeven. Er is wat dat betreft veel nood aan ondersteuning.”

Hard maar eerlijk

"Als SIEV dient men ook goed om te gaan met het leden- en sponsorgeld. En daar wringt het schoentje voor het bestuur. Zowel in de landelijke pers als in de aanpalende sectoren als de facilitaire wereld zien we weinig vermelding van de activiteit. En een incrowd feestje is leuk, zeker, maar niet het doel van onze euro’s. We missen de promotie, zowel algemeen als voor SIEV, en we missen de participatie van bijvoorbeeld de vakbonden. Bovendien zijn er meer evenementen. Zoals alvast de Best Practice Award, alsook eigen initiatieven van leveranciers als i-team. En daardoor zijn we tot de conclusie gekomen het evenement niet meer actief te ondersteunen. Een harde vaststelling. Maar wel een eerlijke.”

Lees meer: