Spectro neemt Eenzet Handelsonderneming over

Spectro neemt Eenzet Handelsonderneming over

Eenzet Handelsonderneming is gespecialiseerd in reinigings- en onderhoudsproducten voor automotive, transport en industrie. Na bijna vier decennia aan het roer te hebben gestaan, draagt de huidige directeur, Brigitte Nihot, officieel het stokje over aan Laurens, Alissa en Quintus Metternich van Spectro.

Het begon voor Eenzet allemaal in 1985 toen Nihot het bedrijf van haar ouders overnam, die toen ook bijna vier decennia hadden volgemaakt. Nu, in 2024, is Brigitte klaar om een stap terug te doen. "Het is sneller gekomen dan gedacht, maar het is goed zo," zegt ze. Een bijna tachtig jaar bestaand familiebedrijf dat geen opvolging heeft, vraagt dan wel om de juiste partij met de juiste kwaliteiten om deze verantwoordelijkheid op zich te nemen. "Je verkoopt je 'kindje' niet zomaar aan de eerste de beste en ter voorbereiding op de continuïteit heb ik dan ook zorgvuldig gekeken naar wie de organisatie naar het volgende niveau kan tillen", aldus Nihot.

Persoonlijk contact en duurzame relaties

Spectro is gericht op kwaliteit boven kwantiteit en de focus ligt op persoonlijk contact en duurzame relaties, de kern van het succes van Eenzet alsook van Spectro door de jaren heen. Het Eenzet assortiment en de medewerkers zullen in haar hoedanigheid niet worden gewijzigd. Wel wordt er een assortiment aan Spectro producten toegevoegd. Kwaliteit, innovatie en duurzaamheid staan bij Spectro voorop. Bijvoorbeeld met de ultramoderne en energieneutrale fabriek in Oss.

Mooie en innovatieve toekomst

Omdat bijna veertig jaar kennis en contacten niet zomaar zijn over te dragen, zal Nihot het Spectroteam met raad en daad bijstaan. Spectro en Eenzet hebben deze mooie overnamekans met beide handen aangegrepen en gaan vol vertrouwen een mooie en innovatieve toekomst tegemoet.

Lees meer:

Keus Schoonmaak neemt Wessels Schoonmaakdiensten over

Keus Schoonmaak neemt Wessels Schoonmaakdiensten over

Keus Schoonmaak neemt per 10 oktober 2024 de schoonmaakactiviteiten van Wessels Schoonmaakdiensten over. Door deze overname breiden ze hun werkgebied verder uit in de provincies Overijssel en Gelderland. Keus groeit met de overname tot meer dan vijfhonderd collega's.

Mathijs Burgman neemt schoonmaakgroothandel Burgman BV volledig over

Mathijs Burgman neemt schoonmaakgroothandel Burgman BV volledig over

Burgman BV kondigt aan dat Mathijs Burgman per 1 januari 2024 alle aandelen van het familiebedrijf heeft overgenomen van Ad en Marie-Lène Burgman. Deze overname markeert een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van het bedrijf, waarbij de continuïteit van de onderneming wordt gewaarborgd en de familietraditie wordt voortgezet.

Vlnr: Esmée Ficheroux, Bart van der Sluijs, William Vlemmix, John van Hoof

Schoonmaakbedrijf CSU voornemens tot overname ICS

Schoonmaakbedrijf CSU is voornemens collega ICS over te nemen. Bij het Eindhovense bedrijf werken landelijk ruim 1300 medewerkers. De overname sluit goed aan bij de strategische keuze van CSU om naast autonome groei ook middels overnames te groeien. Waarbij ICS goed aansluit bij de marktsegmenten waarbinnen CSU graag wil groeien. De beoogde verkoop is onder voorbehoud van goedkeuring van de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

Capital Cleaning Group kondigt overname Wesco schoonmaakbedrijf aan

Capital Cleaning Group kondigt overname Wesco schoonmaakbedrijf aan

Capital Cleaning Group kondigde onlangs de overname aan van Wesco schoonmaakbedrijf, een regionaal schoonmaakbedrijf gevestigd in Eindhoven. Deze strategische acquisitie markeert de derde overname van dit jaar en onderstreept de ambitieuze groeiplannen en expansiestrategie van het schoonmaakconcern.