CSU is Official Partner en Supplier van Feyenoord

CSU is Official Partner en Supplier van Feyenoord

CSU is per 1 juli Official Partner van Feyenoord Vrouwen 1. Daarmee gaat het schoonmaakbedrijf het vrouwenvoetbal bij Feyenoord sponsoren en ondersteunen in haar ambities. Daarnaast leveren ze ook schoonmaakdienstverlening.

CSU verbindt zich niet alleen als Offical Partner aan de voetbalclub, maar ook aan Feyenoord en De Kuip als Offical Supplier. Ze zullen in dat kader gaan schoonmaken in het stadion en de trainingscomplexen 1908 en Varkenoord. Manager business relations & partnerships van Feyenoord Dennis van Keulen reageert: “Na een uitgebreid tenderproces hebben wij de keuze gemaakt voor CSU als supplier voor de schoonmaakdiensten. CSU was voor ons, als Business Unithouder, geen onbekende partij. Dat dit suppliership al direct wordt uitgebreid met een Partnership bij Feyenoord Vrouwen 1 is dubbel goed nieuws. We zullen CSU dus niet alleen in De Kuip gaan zien, maar zeker ook op Varkenoord rondom de wedstrijden van Vrouwen 1. We kijken uit naar een prettige samenwerking.”

Gedeelde ambities

Ook businessunit directeur zuid west bij CSU Gert Zoet is enthousiast over het nieuwe partnerschap. “Vanuit CSU staan we, net als Feyenoord, midden in de maatschappij en voor diversiteit. Trots zijn we ook op ons percentage vrouwen in elke laag binnen de organisatie. In de Raad van Bestuur is 66 procent vrouw, en 74 procent van al onze collega’s. Het past ons dan ook perfect om partner te worden van Feyenoord Vrouwen 1, hen te sponsoren en de ambities van het vrouwenvoetbal bij Feyenoord goed te ondersteunen.”