Blankers Schoon is aantrekkelijkste werkgever van Limburg

Blankers Schoon is aantrekkelijkste werkgever van Limburg

Tijdens de finale in de verkiezing van de Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg is Blankers Schoon (als onderdeel van de Blankers Facility Family) uitgeroepen tot de aantrekkelijkste werkgever van Midden-Limburg in de categorie groot bedrijf. Gefeliciteerd!

Voor Blankers Schoon is deze winst een fraaie bevestiging en stimulans voor de ingeslagen weg om niet alleen aantrekkelijk, maar vooral ook goed en inclusief werkgever te zijn. "Waarbij we onze collega’s waarderen en een eerlijke kans bieden, zonder hierbij de duurzame inzetbaarheid uit het oog te verliezen", zo lezen we op de socials van het bedrijf.

Dik verdiend

Blankers vervolgt: "Wat ons betreft is deze prijs een compliment en dik verdiende steun in de rug voor alle collega’s die werkzaam zijn in de schoonmaakbranche en Limburg (maar ook de rest van Nederland) elke dag een stukje mooier maken. Wij zijn dan ook meer dan trots op deze fantastische erkenning en gaan vol energie verder met sociaal ondernemen! Dank aan iedereen die op Blankers Schoon heeft gestemd, grote complimenten aan Meet the Youngsters voor de geslaagde finale avond en natuurlijk felicitaties aan alle andere winnaars."

Lees meer: