Effektief in zee met VariO Onderwijsgroep

Effektief in zee met VariO Onderwijsgroep

Effektief zegt trots te zijn dat ze deze mooie opdrachtgever mogen toevoegen aan de klantenportefeuille. Per 1 april 2024 zijn zij de nieuwe partner van VariO Onderwijsgroep voor schoonmaakonderhoud en glasbewassing.

De komende drie jaar is Effektief te vinden op zes onderwijslocaties in Emmeloord en Lemmer. Effektief ziet het als belangrijkste taak om VariO met kwalitatieve schoonmaak te ondersteunen bij het creëren van een maatwerkgerichte en veilige leeromgeving.

Schoonmaakbedrijf Effektief

Effektief Groep is een grote speler in Nederland op het gebied van schoonmaak met vestigingen door het hele land. Met klanten als ZiggoDome, Afas Live, DeLaMar theater en Jaarbeurs zijn ze een top 10-speler in de schoonmaakbranche. Daar voegen ze nu met plezier VariO Onderwijsgroep aan toe.

VariO Onderwijsgroep

VariO Onderwijsgroep is een stichting voor openbaar en bijzonder voortgezet onderwijs. De naam is afgeleid van VARIatie in Onderwijs, wat terug te zien is in de verschillende onderwijsvormen die ze bieden. Met de visie ‘elke leerling is speciaal’ stimuleren ze leerlingen om hun eigen leerroute te volgen. Zo laten ze hun unieke talenten ontdekken en ontplooien.

Lees meer: